Even voorstellen

Hoi, ik ben Marloes!

Ik zal mezelf even kort voorstellen. Ik ben 36 jaar, woon samen met mijn vriend Jacco en onze 3 katten in het mooie Brabant. Op het moment ben ik zwanger van ons eerste kindje. Ik heb 12 jaar als pedagogisch medewerker in de kinderopvang gewerkt. Erg leuk, maar ik vond het te administratief worden, dus heb ik maar een kantoorfunctie gekozen. Logisch toch?

Helaas heb ik na 7 maanden mijn hoofd gestoten in een escape room en ben ik in de ziektewet beland. Mijn wereld zag er ineens heel anders uit. Ineens had ik niet aangeboren hersenletsel. Het eerste jaar heb ik veel in bed doorgebracht. Heel erg langzaam werd mijn wereld weer iets groter. In 2021 heb ik flinke stappen gezet. Zo groot, dat jij nu deze tekst kunt lezen!

En daar ben ik trots op. Ik weet inmiddels dat ik een flinke dosis wilskracht bezit en mijn plannen niet te stoppen zijn. Zelfs niet door het metalen frame waar ik mijn hoofd tegen heb gestoten. En dat is best een fijn gevoel. Hou de site dus in de gaten, er komt nog veel aan! 

Liefs, Marloes

Marloes Mixt Media stoel

Neem contact met me op